NL
FR
Particulieren
Getuigen
Via het virtuele forum worden contacten gelegd en kunnen alle actoren van het netwerk ervaringen delen. Particulieren "getuigen" over hun vaardigheden en delen hun kennis over duurzaam wonen. Word ook een "getuige" en geniet van de voordelen van onze leden : kortingen voor opleidingen, enz.
Speurders
Sommige particulieren (huurder of eigenaar) zijn op zoek naar neutrale en praktische informatie. Bent u ook op zoek naar soortgelijk advies, schrijf u dan in en stel uw vragen op uw eigen forum van de website. Om later ook uw eigen ervaringen te delen !

Word een speler in dit netwerk voor particulieren

Maak uw login aan "particulier"

Uw wachtwoord moet minstens 5 tekens bevatten.

Uw persoonlijke gegevens

De draagwijdte van onze website beperkt zich tot het Belgische grondgebied
Uw telefoonnummer wordt nooit megedeeld aan een internetbezoeker zonder voorafgaand akkoord. Het is enkel bestemd als contactnummer voor de coördinator van de Energieschakels. Internetbezoekers zullen u eerst per mail contacteren. De inhoud van dit veld is vertrouwelijk en wordt niet vrijgegeven.
Geldig mailadres. Alle berichten worden naar dit mailadres verzonden. Dit adres wordt niet bekend gemaakt en wordt enkel gebruikt voor het doormailen van een nieuw wachtwoord of persoonlijke berichten en/of waarschuwingen.

Portretfoto

Om een pdf poster van uw projecten te genereren, moet u eerst een foto opladen. Kies bij voorkeur een foto van uzelf met uw project op de achtergrond.Voer hier de cijfercode in


Delen